R30 Matkamopo

Napin painalluksella ajoon ja kokoon

R30 menee kiinni ja auki nappia painamalla muutamassa sekunnissa. Se on täydellinen valinta liikuntarajoitteiselle henkilölle, joka haluaa pysyä liikkeessä. R30 kulkee helposti mukana niin henkilöautossa, kuin julkisissakin liikennevälineissä. Näppärän, integroidun vetokahvan avulla vain 25-kiloisen laitteen siirtäminen on yllättävän vaivatonta.

6 km / h

R30 ei ole mikään vauhtihirmu, mutta kuusi kilometriä tunnissa riittää aikuiseen makuun vallan mainiosti. Yhdellä täysinäisellä akulla köröttelee mukavasti peräti 20 kilometriä. Sekunnissa irtoava ja huoltovapaa akku on helppo ladata suoraan pistorasiasta – ja taas matka jatkuu. Vääntöäkin menopelistä löytyy, sillä etupyörään sijoitettu tehokas sähkömoottori jaksaa nostaa satakiloisen käyttäjänsä ylös 11 % jyrkkää rinnettä.

48 x 39 x 62 cm

Siinä R30:n strategiset mitat kokoon taitettuna. 48 cm korkeana, 62 cm leveänä ja 39 cm syvyysmitalla varustettuna R30 mahtuu melkeinpä minne tahansa. Nämä numerot mullistavat liikuntarajoitteisen ihmisen elämän. Enää ei tarvitse murehtia isojen mopojen sijoittamista ajoneuvoihin purkamalla tai kuljetustelineitä rakentelemalla. Painat vain nappia ja ”varajalat” ovat mukana, minne ikinä matkustatkin.

Käyttöohjeet

Lataa suomenkielinen R30-käyttöohje
Lataa englanninkielinen R30-käyttöohje tästä.